Spouwisolatie

Bij na-isolatie van de spouw wordt isolatiemateriaal, zoals glaswolvlokken, polystyreenschuimkorrels, PUR-schuim, etc. via boorgaten in de buitenmuur in de spouw gebracht. Spouwisolatie heeft zich bewezen als een efficiënte manier van isoleren. Wel moet men bedenken dat de isolatiewaarde niet meer dan Rc 3 is. Wil je hogere isolatiewaarden halen (bijv. passiefhuisniveau met Rc van 8-10) dan zul je binnen- of buitenwandisolatie moeten toepassen. Net als bij andere vormen van isolatie is het na het aanbrengen van spouwisolatie belangrijk om voldoende te ventileren.

Dutherma is specialist in na-isolatie en duurzame technieken. Het is een gezamenlijk initiatief van Bouwbedrijf IJzerman en Voegersbedrijf Gebr. Ter Velde BV uit Heerde.

Wonink Bouw, gevestigd in Vorchten (gemeente Heerde), verwezenlijkt al uw plannen op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Werkgebied: Max. 20 km

De isolatiespecialist.nl is een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van vloer-, kruipruimte-, spouwmuur- en dakisolatie. Dit doen wij met diverse systemen.

Werkgebied: Max. 20 km

RegioIsolatie is een snelgroeiende, landelijk opererende onderneming op de particuliere isolatiemarkt.

Werkgebied: Heel Nederland

Van de Bunt Isolatietechniek in Putten is specialist in het aanbrengen van na-isolatie in spouwmuren, onder vloeren, in kruipruimten en onder daken.

Werkgebied: Heel Nederland

Adviesbureau energie neutrale en producerende woningen. Smart Grids en Smart laden EV.

Werkgebied: Heel Nederland