Warmtepomp

Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of lucht en zet dat om in bruikbare warmte voor de verwarming. Er zijn warmtepompen die warmte uit de bodem halen (Warmtepomp met bodembron) of warmte uit de buitenlucht of ventilatielucht halen (lucht/water warmtepomp).

De duurzame specialist op de Veluwe.

Al sinds 1973 zijn wij actief op zoek naar verbeteringen en innovaties op het gebied van duurzame energietechniek.

Werkgebied: Heel Nederland

Installatiebedrijf Koller bestaat uit een team van vakbekwame installateurs. Ook beschikken wij over een groep ervaren timmermannen, dakdekkers en tegelzetters.

HulstFlier Installateurs is een landelijk opererende totaalinstallateur die op servicegerichte en professionele wijze oplossingen biedt voor de particuliere woningmarkt en de utiliteitsbouw.

Werkgebied: Heel Nederland

Eplucon levert duurzame energie concepten waarmee het energie neutraal maken van woningen en utiliteit gebouwen realiseerbaar is.

Bedrijf met als specialisatie nZEB-renovaties of vooroorlogse huizen. Terugverdientijd voor huiseigenaren is 10 jaar. Innovatief gebruik van HVAC-technologie.

Werkgebied: Max. 20 km

Itho Daalderop is een Nederlandse fabrikant van woonhuisinstallaties, zoals o.a. warmtepompen, hoogwaardige ventilatiesystemen en zonlichtoplossingen.

Werkgebied: Max. 20 km

De Nieman Groep werkt mee aan het creëren van duurzame gebouwen waarin mensen veilig, gezond en comfortabel wonen, werken, leren of zich ontspannen.

Werkgebied: Max. 20 km

Meijer Energie- & Milieumanagement is een onafhankelijk adviesbureau. Onze kerntaken liggen bij energievraagstukken; daarvan worden alle aspecten meegenomen: techniek, organisatie en gedrag.

Werkgebied: Max. 20 km

WARMTEBELANG is HET bedrijf dat zich al 15 jaar alleen en volledig bezig houdt met Duurzame Energie en dan met name Aardwarmte.

Werkgebied: Heel Nederland

Technea Duurzaam is een leverancier en kennispartner op gebied van duurzame installatietechniek. We doen dan ook zaken met installatiebedrijven, adviseurs en architecten.

Werkgebied: Heel Nederland