Hybride warmtepomp

Bij een hybride warmtepomp werken werken cv-ketel en warmtepomp samen voor het beste resultaat. Het principe is in hybride opstelling niet bedoeld de woning geheel te verwarmen maar de opgewarmde woning zo lang mogelijk op temperatuur te houden. Een hybride warmtepomp is ook goed te combineren met de afvoer van ventilatielucht. i.p.v. een mechanische afvoer van ventilatielucht, waarbij de warme ventilatielucht direct naar buiten wordt afgevoerd kan een ventilatielucht/water warmtepomp een groot deel van deze restwarmte uit ventilatielucht terugwinnen, waarna deze warmte kan worden benut voor het verwarmen van tapwater.

De duurzame specialist op de Veluwe.

Al sinds 1973 zijn wij actief op zoek naar verbeteringen en innovaties op het gebied van duurzame energietechniek.

Werkgebied: Heel Nederland

Installatiebedrijf Koller bestaat uit een team van vakbekwame installateurs. Ook beschikken wij over een groep ervaren timmermannen, dakdekkers en tegelzetters.

HulstFlier Installateurs is een landelijk opererende totaalinstallateur die op servicegerichte en professionele wijze oplossingen biedt voor de particuliere woningmarkt en de utiliteitsbouw.

Werkgebied: Heel Nederland

Mensonides      Technisch zeker. Persoonlijk warm.

Werkgebied: Max. 50 km

Minder afhankelijk zijn van het energiebedrijf? Steentje bijdragen aan een schoner milieu of wil je volledig zelfvoorzienend zijn?

Werkgebied: Max. 80 km

Adviesbureau energie neutrale en producerende woningen. Smart Grids en Smart laden EV.

Werkgebied: Heel Nederland