Energieadvies

Kenmerken: 

-

Waar dient deze maatregel toe?: 

-

De duurzame specialist op de Veluwe.

Evanston Consulting helpt u een energieneutraal gebouw te ontwerpen. Als u een NulopdeMeter gebouw (NOM) ambieert maken wij dat mogelijk.

GWBO is gespecialiseerd in duurzaam en integraal bouwen. Wij helpen u graag bij het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand en denken graag mee over uw nieuwbouwproject.

Bouwbedrijf Van Laar is een allround bouwbedrijf gevestigd in Wapenveld.

Werkgebied: Max. 40 km

Zonsimpel is al een aantal jaren actief in de energiebesparingsbranche.

All-round energieraadgever met ervaring in ontwerp en realisatie van energieneutrale woningen (zowel nieuwbouw als bestaand). Fraaie projecten, enthousiaste bewoners!

Werkgebied: Max. 20 km

Adviesbureau energiebesparing voor woning- en utiliteitsbouw

Werkgebied: Max. 20 km

Meijer Energie- & Milieumanagement is een onafhankelijk adviesbureau. Onze kerntaken liggen bij energievraagstukken; daarvan worden alle aspecten meegenomen: techniek, organisatie en gedrag.

Werkgebied: Max. 20 km

Verde Advies is gespecialiseerd in energieadvies en energielabels t.b.v. woning en utiliteitsbouw.

Werkgebied: Max. 50 km

Technea Duurzaam is een leverancier en kennispartner op gebied van duurzame installatietechniek. We doen dan ook zaken met installatiebedrijven, adviseurs en architecten.

Werkgebied: Heel Nederland

RAAK Energie advies biedt advies over alle denkbare energiebesparende maatregelen. Dat geldt zowel voor u als particulier als voor de zakelijke ondernemer.

Technisch Adviesbureau Crone geeft onafhankelijk advies over het ontwerpen, berekenen en bouwen van energiezuinige woningen en utiliteitsgebouwen.

Bouwen is belastend voor mens en milieu. schipperdouwesarchitectuur werkt dan ook graag bewust aan haar ontwerpen, met oog voor duurzaamheid, energiehuishouding, milieu en omgeving.

DWA is een adviesbureau met ambitie. Wij hebben de ambitie om de kwaliteit van de werk-, productie- en woonomgeving te verhogen en gelijktijdig het energiegebruik en de milieudruk te verlagen.

Slim energie besparen begint met een plan. Energie Ingenieurs helpt woningeigenaren en ondernemers bij energiebesparende vraagstukken.

EnergieWijsWonen is een onafhankelijk adviesbureau dat particuliere huiseigenaren in de regio Eindhoven adviseert hoe ze hun woning energiezuiniger kunnen maken.

We werken daarbij volgens vijf heldere stappen:

De energiebehoefte van bouwwerken is een groeiende bron van zorg, vooral voor woningcorporaties.