De duurzame specialist op de Veluwe.

GWBO is gespecialiseerd in duurzaam en integraal bouwen. Wij helpen u graag bij het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand en denken graag mee over uw nieuwbouwproject.

Installatiebedrijf Koller bestaat uit een team van vakbekwame installateurs. Ook beschikken wij over een groep ervaren timmermannen, dakdekkers en tegelzetters.

Installatiebedrijf  Ranzijn is een ruim 20 jaar oude, enthousiaste onderneming welke werkzaam is voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.
 

Technea Duurzaam is een leverancier en kennispartner op gebied van duurzame installatietechniek. We doen dan ook zaken met installatiebedrijven, adviseurs en architecten.

Werkgebied: Heel Nederland

Technisch Adviesbureau Crone geeft onafhankelijk advies over het ontwerpen, berekenen en bouwen van energiezuinige woningen en utiliteitsgebouwen.

Mensonides      Technisch zeker. Persoonlijk warm.

Werkgebied: Max. 50 km

Volhoudbaar is het Zuid-Afrikaanse woord voor duurzaam. Het Nederlandse woord duurzaam is een containerbegrip geworden en heeft aan kracht ingeboet.

Koele Bouw en Energie is een jong bouwkundig adviesbureau dat zich richt op energiebesparing en verbetering van uw wooncomfort.

Werkgebied: Max. 50 km

Projoule is een technisch adviesbureau op het gebied van gebouwgebonden en technische installaties in de bouw en industrie.

Minder afhankelijk zijn van het energiebedrijf? Steentje bijdragen aan een schoner milieu of wil je volledig zelfvoorzienend zijn?

Werkgebied: Max. 80 km

T.M.I. Bosch is een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame energie.

T.M.I Bosch geschiedenis

Werkgebied: Heel Nederland

Lekker Praktisch Duurzaam is op vele terreinen gespecialiseerd in het duurzaam omgaan met het gebruik van energie.

Adviesbureau energie neutrale en producerende woningen. Smart Grids en Smart laden EV.

Werkgebied: Heel Nederland