Adviesbureau voor energiebesparingen in bestaande bouw en nieuwbouw.

Werkgebied: Max. 20 km

Ontwikkelaar, bouwer en leverancier van bio-ecologische, energievriendelijke en gezonde gebouwen, materialen en installaties

Werkgebied: Max. 20 km

Ik ontwerp en maak meubelen en inrichtingen op maat die state of art design zijn, gemaakt van natuurlijke materialen, die inspireren, energie geven, die ons leven verrijken en vergemakkelijken en o

Werkgebied: Heel Nederland

Organisatieadvies en procesbegeleiding voor de verduurzaming van gebouwde omgeving voor partijen die een ambitie willen realiseren.

Werkgebied: Max. 20 km

Architectenbureau met als specialisatie het energiezuinig renoveren van gebouwen
 

Werkgebied: Max. 20 km

Het VeluwsBospark is een bungalowpark in Putten. Het park voorziet zichzelf volledig van groene stroom d.m.v. zonnepanelen.

Werkgebied: Heel Nederland

Professioneel vernieuwen. Dát is onze drijfveer. Dat doen we met professioneel schilderwerk, spuitwerk (coating) en diensten op het gebied van interieur & decoratie.

Blankespoor B.V. Technische Installaties is een installatiebedrijf  gevestigd in Putten en Lunteren. Bij Blankespoor B.V.

Bouwbedrijf Heimensen is actief in bouwen en specialisaties. De bouwactiviteiten gaan van kleine reparaties tot de nieuwbouw, onderhoud en renovatie van woning- en utiliteitsbouw.

Bouwbedrijf de Bruin ontwikkelt zelfstandig of in samenwerking met andere partijen uiteenlopende bouwprojecten. De goede resulaten uit het verleden bewijzen de kracht van onze werkwijze.

Werkgebied: Max. 50 km

Van Veluw Installatietechniek biedt u een totaalpakket.

U kunt bij Doppenberg & Florijn Installatietechniek terecht voor onder andere dakisolatie en zonne-energie installaties.

Rozendaal Loodgietersbedrijf is gevestigd in Putten en hier kunt u terecht voor dakisolatie en energiezuinige cv.

Groendaken.net is een webwinkel voor doe-het-zelf groenedaken. Een groendak gaat langer mee en in de zomer blijft de warmte langer buiten. Daarnaast buffert een sedumdak veel water.

De Stichting verduurzaming gebouwde omgeving Utrecht ondersteunt huiseigenaren, VVE’s, scholen, clubhuizen, lokale winkels bij het verduurzamen van woningen en gebouwen.

Werkgebied: Max. 20 km