monumenten - onderhoud - restauratie - duurzame klimaattechniek

Werkgebied: Max. 20 km

Nieuwbouw, verbouw of renovatie;  Bouwen kan heel leuk zijn en hoeft niet iets te zijn om tegenop te zien. Met Bouwbedrijf Braakman & Pannekoek is uw project in betrouwbare handen.

Welldone Installatietechniek is een allround installatiebedrijf opgericht in 1999. Wij beheersen de disciplines gas, water en elektra waarmee U één aanspreekpunt heeft.

Werkgebied: Max. 30 km

Ons bedrijf is gevestigd in Elspeet en opereert hoofdzakelijk binnen de  driehoek Zwolle - Arnhem -Hilversum. We werken altijd met een open vizier en een transparante structuur.

Werkgebied: Max. 30 km

De duurzame specialist op de Veluwe.

All-round energieraadgever met ervaring in ontwerp en realisatie van energieneutrale woningen (zowel nieuwbouw als bestaand). Fraaie projecten, enthousiaste bewoners!

Werkgebied: Max. 20 km

Dutherma is specialist in na-isolatie en duurzame technieken. Het is een gezamenlijk initiatief van Bouwbedrijf IJzerman en Voegersbedrijf Gebr. Ter Velde BV uit Heerde.

U kunt bij mij terecht voor alle mogelijke schilderwerk en sauswerk, zowel binnenwerk als buitenwerk.

Ik ben samen met een collega een concept woning aan het ontwerpen.

Werkgebied: Max. 20 km

Schildersbedrijf Dick Rorije is een allround bedrijf dat op het gebied van glas, renovatie en klein bouwkundigwerk zijn werk goed en vakkundig verstaat.

Werkgebied: Max. 20 km

Merdeka Solar Energy Solutions is volledig gespecialiseerd in advisering en montage van zonne-installaties. Wij zijn productonafhankelijk maar wel kwaliteit gericht.

Werkgebied: Heel Nederland

Lekker Praktisch Duurzaam is op vele terreinen gespecialiseerd in het duurzaam omgaan met het gebruik van energie.