Werkgebied: Max. 30 km

Goedvree is een installatiebedrijf dat is opgericht in 1939 en daarmee het oudste installatiebedrijf van Ermelo.

Werkgebied: Max. 10km

Oosterhoff Poolen is een allround installatiebedrijf. Naast reguliere werkzaamheden installeert Oosterhoff Poolen zonnecollectoren, warmtepompen of systemen voor warmteterugwinning.

Paulus Elektro is ruim 70 jaar actief in Ermelo en omstreken op het gebied van Elektrotechniek. Voor zonne-energie installaties en domotica kunt u bij Paulus Elektro terecht. 

Evanston Consulting helpt u een energieneutraal gebouw te ontwerpen. Als u een NulopdeMeter gebouw (NOM) ambieert maken wij dat mogelijk.

Als u kiest voor Solar Harderwijk kunt u erop vertrouwen dat u kiest voor betrouwbaarheid en vakmanschap.

Werkgebied: Max. 30 km

De RuwBouw Groep biedt alle componenten voor complete ruwbouwoplossingen: betrouwbaar, efficiënt en zonder zorgen.

Werkgebied: Heel Nederland

Blankespoor B.V. Technische Installaties is een installatiebedrijf  gevestigd in Putten en Lunteren. Bij Blankespoor B.V.

Bouwbedrijf Heimensen is actief in bouwen en specialisaties. De bouwactiviteiten gaan van kleine reparaties tot de nieuwbouw, onderhoud en renovatie van woning- en utiliteitsbouw.

Rozendaal Loodgietersbedrijf is gevestigd in Putten en hier kunt u terecht voor dakisolatie en energiezuinige cv.

U kunt bij Doppenberg & Florijn Installatietechniek terecht voor onder andere dakisolatie en zonne-energie installaties.

Van Veluw Installatietechniek biedt u een totaalpakket.

Bouwbedrijf de Bruin ontwikkelt zelfstandig of in samenwerking met andere partijen uiteenlopende bouwprojecten. De goede resulaten uit het verleden bewijzen de kracht van onze werkwijze.

Werkgebied: Max. 50 km

Groendaken.net is een webwinkel voor doe-het-zelf groenedaken. Een groendak gaat langer mee en in de zomer blijft de warmte langer buiten. Daarnaast buffert een sedumdak veel water.

Professioneel vernieuwen. Dát is onze drijfveer. Dat doen we met professioneel schilderwerk, spuitwerk (coating) en diensten op het gebied van interieur & decoratie.

Het VeluwsBospark is een bungalowpark in Putten. Het park voorziet zichzelf volledig van groene stroom d.m.v. zonnepanelen.

Werkgebied: Heel Nederland

Al sinds 1973 zijn wij actief op zoek naar verbeteringen en innovaties op het gebied van duurzame energietechniek.

Werkgebied: Heel Nederland

Bouwkundig ingenieur, starter. Procesinnovatie, BIM en LEAN, 

Werkgebied: Max. 20 km

Eplucon levert duurzame energie concepten waarmee het energie neutraal maken van woningen en utiliteit gebouwen realiseerbaar is.

Ons bedrijf is gevestigd in Elspeet en opereert hoofdzakelijk binnen de  driehoek Zwolle - Arnhem -Hilversum. We werken altijd met een open vizier en een transparante structuur.

Werkgebied: Max. 30 km

Adviesbureau voor energiebesparingen in bestaande bouw en nieuwbouw.

Werkgebied: Max. 20 km