Aanmeldformulier Cursus "Hoe (ver)bouw ik mijn huis vol energie" - serie 3

Meld je via onderstaand formulier aan voor de Cursus "Hoe (ver)bouw ik mijn huis vol energie"

De kosten voor de gehele cursus bedragen € 181,50,- (incl. btw) per persoon. Ben je in het bezit van de Duurzame Waardekaart? Dan ontvang je 10% korting op de cursus. Je betaalt dan € 163,35 (incl. btw),-. Dit bedrag is inclusief materiaal, lunch en drankjes. Het aantal deelnemers is beperkt **).

Het deelnamegeld dient direct bij aanmelding te worden overgemaakt op rekeningnummer 55.41.19.897 t.n.v. J. Bensdorp te Dirksland. Na ontvangst van het deelnamegeld ontvang je een factuur per mail. De aanmelding is definitief nadat het deelnamegeld is bijgeschreven op bovenstaande rekening.

Indien je je hebt aangemeld, maar onverhoopt toch niet kan komen, kan afmelden voor de cursus kan in principe tot 1 week voor de start van de cursus. Bij afmelding na deze datum kan het deelnamegeld niet gerestitueerd worden.

Heb je je al als Energiepionier aangemeld op Huis vol Energie? Meld je dan hieronder aan voor de cursus.
Ben je nog geen Energiepionier? Maak dan eerst een account aan: www.huisvolenergie.nl/login

 


 Ik ga verbouwen
 Ik ga nieuwbouwen
 ja
 nee (nog niet)
 via Huisvolenergie.nl
 via Energiesprong
 via Waardekaart.nl
 via Facebook
 via Twitter
 via Google/internet
 via familie/vrienden/bekende
 anders.... [licht evt. hieronder toe]
 

 

* Het maximum aantal deelnemers is 18. Indien er meer aanmeldingen binnen komen zal mogelijk een tweede cursus gestart worden.
Het minimum aantal deelnemers is 10 personen. Indien er niet voldoende aanmeldingen zijn, zal de cursus worden uitgesteld of vervallen. Betaalde deelnamegelden zullen in dat geval worden gerestitueerd.

Reactie toevoegen