De oplevering komt in zicht op de Orduynenstraat.

16 oktober 2014
Tom en Marja

Roscobouw legt de laatste hand aan de afwerking binnen. Het binnen-stucwerk is klaar, de plinten zijn bevestigd... De ruimtes krijgen steeds meer hun definitieve vorm. Al rest er voor onszelf nog wel wat schilder- en sauswerk als de aannemer klaar is. Ook de keuken gaan we zelf (terug)plaatsen, dus voorlopig hebben we onze handen nog even vol.

De warmte-terugwin-unit is inmiddels geplaatst, maar die moet nog worden ingeregeld en de roosters moeten nog geplaatst.

Ook de buitenkant krijgt steeds meer het beoogde aanzicht. De betimmering van de uitbouw met potdeksel-delen is bijna klaar. En vandaag is men begonnen met de afwerking van de gevels van de bestaande woning. Op last van de gemeente worden dat steenstrips op de voorgevel (tja, welstand...), de zij- en achtergevel krijgen een stuc-afwerking.

Inmiddels staat een voor-oplevering van 'binnen' gepland voor 11 juni, en vanaf dat moment zullen we weer in onze eigen woning gaan wonen. Voorlopig zal dat nog wel 'kamperen' zijn, maar daar hebben we de afgelopen 8 weken al aan kunnen wennen op de camping. Intussen wordt aan de buitenkant nog even doorgewerkt, maar wij zijn dan weer thuis.

Reactie toevoegen