Eerste beurs was geslaagd!

Vorige week (30 maart t/m 1 april 2012) stond Huis vol Energie voor het eerst met een stand op een beurs, en wel de 'Eigen huis (ver)bouwen + inrichten - beurs' in Utrecht. Dit was ook HET moment om de eerste beta-versie van deze website te lanceren en onder de aandacht te brengen bij de bezoekers.
Onze boodschap was: Je eigen huis verbouwen doe je als je slim bent energieneutraal!
Daarbij schudden we de mensen wakker door te verkondigen (middels een tekst op de wand) dat een gemiddeld huishouden in een gemiddeld huis in twintig jaar € 80.000,- kwijt zal zijn aan de energierekening (becijferd door SEV).

doedecheck_kl.jpg
En dat sloeg blijkbaar aan! De bezoekers van de beurs waren enthousiast en geinteresseerd. Ze deden graag onze energiecheck in ruil voor het boek 'Huis vol Energie'. De website werd erg goed ontvangen en een aantal mensen sloten zich spontaan aan bij onze community door zich ter plekke aan te melden op de website.
Elke dag waren er bovendien een aantal Energiepioniers op de stand aanwezig, die prangende en soms zeer praktische vragen van de bezoekers konden beantwoorden. Het was vaak gezellig druk onze keukentafel!

7037927277_5daf98fba6_o_kl.jpg

Alles bij elkaar hebben wij drie hele leuke en inspirerende beursdagen gehad. We vonden het erg leuk om zoveel enthousiaste mensen te ontmoeten die allemaal met energieneutraal (ver)bouwen bezig zijn of het van plan zijn. Dat belooft wat!
Kortom: een mooie aftrap voor HuisvolEnergie.nl!

 

Reactie toevoegen