Ervaringen

Ervaringen "Het blijkt nu dat in een aantal gevallen in een zuidgevel HR++ glas met een Ug waarde van 1,1, en voldoende warmtewering een groter nettorendement oplevert dan drievoudig glas. Het is dus van belang om je zéer goed te laten informeren, liefst door een vertegenwoordiger van de glasfabriek. kijk bij voorbeeld op de site van Semcoglas onder Klimatherm en Klimastar glas."
Ervaringen Triple glas was beter geweest. Last van koudeval
Ervaringen Ervaringen zijn er nog niet, want het glas is nog niet geplaatst.
Vrijstaande woning - 1992, Hurdegaryp - Dakisolatie buitenkant
Ervaringen
Ervaringen Zeer tevreden
Ervaringen Als je al dubbelglas hebt kun je de maatregel het best uitvoeren op een natuurlijk vervangmoment. Bv. als de kozijnen vervangen moeten worden of bij ruitbreuk.
Ervaringen Goed dubbel glas zou ik niet zomaar vervangen door HR glas
Ervaringen "De meets oude dubbel glas ramen waren lek geworden. Daardoor was het niet mogelijk om ze schoon te krijgen, het leek altijd stoffig te zijn. Nu ziet het er veel beter uit. Bijkomend voordeel is dat de geluidsisolatie beter lijkt te zijn."
Ervaringen Vraag meerdere offertes aan (minmaal 3). Bij ons zet er 100% verschil in de prijs voor het werk.
Ervaringen Erg tevreden. Het houd goed de warmte binnen in de winter. Dit is bij ons ook erg belangrijk aangezien de gehele zuid/westgevel van glas is. Tevens houd het heel veel geluid tegen wat ook erg prettig is aangezien we aan een drukke weg wonen. Binnen merk je hier niets van.