Ervaringen

Hoekwoning - 2009, Amsterdam - Drievoudig glas
Ervaringen De binnenruit voelt niet koud aan, dat geeft een aanzienlijke verhoging van het comfort met als gevolg lagere stookkosten.
Hoekwoning - 1984, Enschede - Drievoudig glas
Ervaringen In stappen heb ik de bestaande beglazing vervangen. Allereerst dubbel glas op de slaapkamers. Later heb ik een deel hiervan vervangen. In 2014 werd de Baskapel (gevestigd in Barneveld) geplaatst met gelaagd glas in de dakramen. In 2017 zijn in de slaapkamers, de badkamer en de woonkamer door Easykapel nieuwe kozijnen geplaatst met tripleglas (U-waarde=0,7) en in 2019 een nieuwe voordeur. In 2019 heb ik zelf het bestaande glas van de dakkapel achter vervangen door tripleglas met Krypton gasvulling en kunststof afstandshouders voor een nog betere isolatiewaarde (U-waarde=0,7). Stap voor stap is mede hierdoor het gasverbruik teruggegaan tot ongeveer de helft van het oorspronkelijke verbruik.
, ,
Hoekhuis - 1979, Werkhoven - Drievoudig glas
Ervaringen Situatie sterk verbeterd. Installatie ramen en deuren ging goed en ook de service daarna Zowel meer comfort (geen condenatie binnenkant, warmer en stiller binnen, geen schilderwerk). Door nieuwe dakkapel ook lekkage bijkeuken opgelost. Wel vindt er bij harde regen enige lekkage plaats in de dakkappel achter.
Hoekwoning - 1974, Bunnik - Drievoudig glas
Ervaringen Geplaatst half april. Nu is al merkbaar dat woonkamer minder afkoelt gedurende de nacht.