Ervaringen

Herenhuis - 2010, Almere - Wandisolatie binnen
Ervaringen Tijdens het samenvoegen van de verschillende onderdelen is extra aandacht besteed aan het kierdicht maken. Kieren, dicht purren, sierlijsten en/of dichttapen. Folies aan binnen- en buitenkant. Zie afbeelding.. Met behulp van de warmte camera hebben we verschil gezien tussen de naden van de ramen die nog gedaan moeten worden en die al gedaan zijn. Het casco is Houtskeletbouw met extra isolatie van Kingspan insulation met een hoge labdawaarde. zie de afbeelding. Ramen en deuren zijn extra geïsoleerd en voorzien van triple glas. De woning is voorzien van een WTW balansventilatie van Brink.
Ervaringen "Aanbrengen ging snel. Effect is niet bekend"
Ervaringen Snelle manier van bouwen, ook door DHZ'er te doen. Let op installatiewerk, dit moet goed voorbereid zijn. CV-leidingen apart isoleren, zonder koudebrug om bevriezing te voorkomen.
Appartement - 1912, Den Haag - Wandisolatie binnen
Ervaringen Hier zit de uitdaging.
Ervaringen Ja, zeer tevreden. Voorheen was het in de winter steenkoud, en in de zomer snikheet op de gang. Glazen bouwstenen isoleren helemaal niet, heb deze gemeten met een infrarood camera, waren aan de binnenzijde 1 graad warmer dan buiten
Tussenwoning - 1975, Eindhoven - Wandisolatie binnen
Ervaringen
Tussenwoning - 1978, Lelystad - Wandisolatie binnen
Ervaringen De reden was dat we elektriciteitsleidingen kwijt moesten en het infrezen in beton was bijna niet te doen. Met een voorzetwand was dit probleem er uiteraard niet. En aangezien isolatiemateriaal niet zo heel duur is meteen maar de voorzetwanden ook geisoleerd. Uitgebreid warmtebeeldfoto's gemaakt. Voorzetwanden binnen maken de woonkamer iets kleiner maar ook stukken warmer.
Ervaringen Goed isoleren (RC van gemiddeld 5,0 van dak, muren en vloer), combinatie steenwol in HSB-wanden + houtvezelplaat op stijlen geschroefd
Vrijstaande woning - 2013, Breezand - Wandisolatie binnen
Ervaringen Ervaring met het bedrijf: Een traditionele bouwer, met nieuwe ideeën.