Ervaringen

Hoekwoning - 2009, Amsterdam - Wandisolatie buiten
Ervaringen Zeer tevreden het binnenklimaat is veel beter dan verwacht. Heel stabiel en de thermostaat hoeft maar op 18.5ºC te worden ingesteld om het comfortabel te hebben.
Ervaringen Zeer effectief en comfortverhogend.
Tussenwoning - 2000, Amsterdam - Wandisolatie buiten
Ervaringen klinkt nogal heftig, maar het is de normaalste zaak van de wereld om de woning goed en tijdsbestendig te maken.
Tussenwoning - 2000, Amsterdam - Wandisolatie buiten
Ervaringen zeer tevreden! aan iedereen aan te raden
Hoekwoning - 1934, Amersfoort - Wandisolatie buiten
Ervaringen "Verwarming gaat 's nachts niet meer aan en de warmte blijft langer in het huis hangen. Je wordt echter ook weer attent op andere lekken, zoals bij voorbeeld de voordeur. Als je je woning energieneutraal wilt maken, zal ik aanbevelen om het buitenspouwblad eraf te halen en in een keer goed te isoleren en de gevel luchtdicht te maken."
Ervaringen Het plaatsen (isoleren) van de voorzetwanden is precisie werk, maar zeer de moeite waard
Ervaringen "Dit was de allermoeilijkste keuze die ik heb moeten maken in het hele proces. Via Technostuc kwam ik op het spoor van een aantal voorbeelden in Nederland: www.debuitenkans.nl waarbij voor dezelfde gevelopbouw is gekozen. Belangrijkste reden dat ik hiervoor gekozen heb is het moment waarom ik zelf - met hulp van collega-Energiepionier - dauwpunt berekeningen ben gaan uitvoeren. Wat blijkt? De combinatie HSB + ESP (tempex) is een... hoe zal ik 't zeggen: geen goed huwelijk. Mocht je interesse hebben in het hoe en waarom? De berekeningen en resultaten van desk-onderzoek deel ik graag! De platen hebben we zelf gemonteerd. Het stukwerk is door Willems Afbouw uit Duizel gedaan."
Ervaringen Makkelijk te verwerken
Vrijstaande woning - 2014, Veghel - Wandisolatie buiten
Ervaringen Bouwt heel snel, houdt de warmte goed vast
Vrijstaande woning - 2015, Lisse - Wandisolatie buiten
Ervaringen Tijdens de prefab werd elk van de storblaen getest op de RV; na montage is steekproefsgewijs de stro gemeten op de RV.