Ervaringen

Ervaringen Zeer prettige stralingswarmte
Vrijstaande woning - 2014, Veghel - Bouwkundig advies
Ervaringen De "neuzen staan dezelfde kant op": Richard de Beer kiest voor de meest doelmatige en praktische oplossing. Thermoplan is zeer deskundig en technisch georiënteerd.
Vrijstaande woning - 2012, Ede - Bouwkundig advies
Ervaringen In 7 weken een Plusenergiehuis bouwen in serie van 1 kan alleen met heel veel innovatie in het prefab HSB bouwsysteem. Het Duitse bouwbedrijf beheerst zijn systeem tot in detail. Het bouwt alles, zolang het maar niet rond is. De berekeningen die vooraf gemaakt zijn door het bedrijf Plushuis blijken heel goed overeen te komen met het werkelijke energieverbruik.
Ervaringen Ervaring met het bedrijf: Wij zijn zelf Bijvoet Energie, wij leveren hoog kwaliteit installaties op hout, Zon PV en Zon Thermisch.
Hoekwoning - 1934, Amersfoort - Bouwkundig advies
Ervaringen Zeer gedetailleerd en zeer betrokken. Het kost wat, maar dan heb je ook een gedegen stappenplan voor binnen 10 jaar van het gas af. Waar wij achter zijn gekomen: Je maakt wel heel veel aannames over je gedrag, binnentemperatuur, ventilatie, douchetijden, enz. om het verbruik enigzinds te kunnen voorspellen in de toekomst. Maar echt zeker weet je het pas als de renovatie één jaar achter de rug is.