Ervaringen

Architectuur

Bedenken en advies van de architectuur van een woning of gebouw

Ervaringen Niet zozeer een architect (ingenieur/tekenaar), maar het ontwerp en alle tekeningen van de woning komen bij HZ Bouwadvies vandaan. Onze schetsen en ideeën zijn hier uitgewerkt tot het ontwerp van ons droomhuis. Ik zou zeker weer met HZBouwadvies in zee gaan voor een volgend project.
Ervaringen Upfrnt is ons eigen bureau. we hebben de bouw geheel zelf georganiseerd. Dit bureau heeft daarna allen nog maar zeer energiezuinige opdrachten aangenomen door heel het land. veel hulp gehad van leveranciers als Wiesenekker, ELCO, Warmteplan , DonQi, etc
Ervaringen Ervaring met het bedrijf: Ik ben werkzaam bij DWA, een bureau dat voorop loopt in energiezuinig en gezond bouwen. DWA heeft vakkennis om te ontwerpen en kosten te bepalen, meetapparatuur om woningkwaliteit te toetsen en monitoring tools om de prestaties tijdens gebruik te volgen.
Ervaringen Uitstekend meedenken, deskundig op het gebied van energiezuinig en -neutraal bouwen
Ervaringen Wij zijn deze uitdaging aangegaan met architect Roel Lamers van Architectenburo ZIJN uit Maarheeze. Hij heeft ons in het hele proces van ontwerp tot oplevering begeleid en gezorgd voor maatwerk met een resultaat waar we nog iedere dag blij mee zijn!