Ervaringen

Ervaringen Zeer prettige stralingswarmte
Ervaringen Zeer positief, geen verschil met gloeilampen. Al blijft het lastig om goede lampen met juiste lumen te vinden: markt is m.i. nog onvolwassen.
Ervaringen De kwaliteit van de lampen en met name kleur van het licht en lichtopbrengst kunnen sterk verschillen. Goed opletten dat je niet te weinig lumen neemt in ruimtes waar je veel licht wenst, zoals bv. de badkamer of een overloop.
Ervaringen led goed op het aantal Lumen van de lamp en kijk naar het kleurnummer. Meestal kies ik voor een betrouwbare leverancier, maar ik heb ook goede ervaringen met de LED lampjes van Aldi.
Ervaringen Op proef leds die bij dimmen meer warmwit worden, daarnaast 2 verschillende merken om te testen
Ervaringen Tevreden
Ervaringen Daar waar mogelijk LED verlichting toegepast. is alleen niet dimbaar. voor de rest veel buisverlichting en PL. Mooie gezellige verlichting
Ervaringen "Het is even zoeken naar de juiste spot bij de juiste toepassing. In de keuken willen we flink wat lichtopbrengst (wordt dan vaak ook duurdere lamp: 25 euro). Andere spots met LED doen het wel voor 10 euro. Let op bij aankopen van een armatuur dat men er niet direct een halogeen bijlevert. Dan zit je met een lampje waar je toch niets mee doet."
Ervaringen Zeer tevreden met deze ledlampen. Ze geven een prachtig warm licht.
Ervaringen Vooral de hete halogeenlampen vervangen, stukken veiliger ook nog!