Ervaringen

Inductie fornuis

Het voordeel van inductie fornuizen is dat ze energiezuiniger zijn dan keramische fornuizen en dat ze sneller je pannen opwarmen.

Hoekwoning - 2009, Amsterdam - Inductie fornuis
Ervaringen Wij koken heel graag ook met een wok. Dat gaat prima met deze inductiekookplaat wij missen het koken op gas niet en geven nu de voorkeur aan inductie.
Vrijstaande woning - 2012, Ede - Inductie fornuis
Ervaringen "Deed zelf 20 jaar terug onderzoek aan biofilters in een suikerfabriek, en als het daar werkt, dan overal. De belofte is nooit meer elke 3 maanden een koolstoffilter vervangen. Nu na 3 maanden kan ik zeggen dat dat tot nog toe klopt."
Ervaringen kookt even goed zo niet beter dan gas, goed te regelen en zeer energiezuinig
Hoekwoning - 2010, Rotterdam - Inductie fornuis
Ervaringen De electricien vroeg zich af of dit wel zou gaan. De keukenboer kon hem geruststellen en het werkt inderdaad prima met een 3-fasenstekker. Die neemt dus wel drie groepen in de meterkast voor zijn rekening!
Ervaringen Was in het begin wel weer even wennen aan het directe koken, maar zou nu niet anders meer willen.
Ervaringen tevreden
Hoekhuis - 1988, Gorinchem - Inductie fornuis
Ervaringen Inductiekoken lijkt heel erg veel op gaskoken, alleen is de snelheid waarmee je dingen op temperatuur krijgt veel hoger.
Ervaringen Uitstekend, net zo snel als gas. Ook prettig in de schoonmaak
Ervaringen Eerst erg wennen aan de nieuwe manier van koken maar nu zouden we niet anders meer willen. Een volle pan water voor de pasten aan de kook en no-time! Let wel op dat je alle pannen moet vervangen omdat de bodem van gebruikte pannen niet vlak genoeg meer zijn.
Ervaringen De afzuiging werkt naar volle tevredenheid. Erg handig ook dat het rooster en binnenwerk in de vaatwasser past dus ook het schoonmaken is erg praktisch. Absoluut een aanrader!