Ervaringen

Hoekwoning - 2009, Amsterdam - Energiezuinige koelkast
Ervaringen Ik heb het gebruik al een aantal maanden gevolgd en kom uit op een gemiddelde van 0,65 kWh/dag
Tussenwoning - 2010, Rotterdam - Energiezuinige koelkast
Ervaringen "Bij de koelkast lijkt A+++ zich niet terug te verdienen t.o.v. A++; ik verwacht dat dat komt omdat die modellen net geïntroduceerd zijn en de A++-modellen (daardoor) al in prijs gedaald zijn. Daarnaast komt er een (kleine) A+++ vriezer in een koudere ruime te staan. Bij de vriezer verdient A+++ zich trouwens terug t.o.v. A++."
Vrijstaande woning - 2010, Sellingen - Energiezuinige koelkast
Ervaringen Zuinig in gebruik en heel erg stil
Twee-onder-een-kapwoning - 2000, Den Haag - Energiezuinige koelkast
Ervaringen Tis een enorme diepvries staande kast. We hebben geen winkels op loopafstand en het is enorm handig. Zeker de automatische circulatie en reiniging van de vriezer.
Hoekwoning - 1984, Enschede - Energiezuinige koelkast
Ervaringen De bestaande koelkast is vervangen door een zuinigere A+++ koelkast. De oude sloeg te vaak aan en was aan vervanging toe. Mede hierdoor is het stroomverbruik verder gedaald.
Twee-onder-een-kapwoning - 1900, Apeldoorn - Energiezuinige koelkast
Ervaringen Opgesteld in een koele ruimte
Ervaringen Lees je goed in welke systemen er allemaal zijn, en neem vooraf al goede maatregelen, aangezien het hele leidingstel erop aangepast moet worden, ik heb een volledig KNX systeem
Tussenwoning - 2000, Amsterdam - Energiezuinige koelkast
Ervaringen De koelkast met twee plankjes en 1 vriezervak is voor een vier persoonshuishouden best een opgave. We moeten heel anders boodschappen doen. Maar doen ook extra ons best precies op maat te koken, en restjes snel op te eten. Er is geen ruimte om alles lang te laten staan. Het bewaren in koelkast of vriezer leidde er eigenlijk vaak toe dat we spullen alsnog weg moesten gooien. Dus dit bevalt ons wel. Maar je gaat ook nadenken wat voor taarten en gerechten je kunt maken voor visite of een feest, zonder dat je een koelkast nodig hebt.
Vrijstaande woning - 1977, Rosmalen - Dakisolatie binnenkant
Ervaringen De ruimte ziet er nu beter uit. de lichtere vloer oogt prettig. De ruimte isolatie in combinatie met de mechanische luchtverversing via lang luchtkanaal door de schuur zorgt voor een zeer comfortabele werk ruimte waar de vloerverwarming en eigen thermostaat op (19C) er voor zorgt dat het de comfortabelste ruimte in huis is geworden!