Feestelijke presentatie 28 nul-op-de-meter woningconcepten

Je hebt een eigen huis of wilt een nieuwbouwwoning kopen, je wilt best graag de energiekosten in meer wooncomfort steken en vraagt zich af: kan dat nu al wel, welke bouwers kunnen dat dan en waar kan ik uit kiezen??

Op 15 mei presenteert een 28-tal woningconcepten de totaalaanpak van een nieuwbouwwoning of de vernieuwbouw van een bestaande woning op een website én live! De website maakt de wereld van woningconcepten transparant: de kosten (aanschaf- en energiekosten) zijn vergelijkbaar en de geboden kwaliteit is inzichtelijk.

Iets dat in veel andere sectoren volstrekt gewoon is: prijs en kwaliteit vergelijken en dan kiezen wat past bij de portemonnee én de wensen, is in de woning(ver)bouw nog heel ongebruikelijk. Op 15 mei is er de eerste versie van een website die daar verandering in gaat brengen.

Als particuliere woningeigenaren zijn jullie uitgenodigd hier te komen kijken naar de live pitches van de woningconcepten én het feestelijke moment mee te vieren.

Schrijf je in via de website van Energiesprong en ontvang ongeveer een week van tevoren een bevestiging met de exacte locatie.

Wanneer: donderdag 15 mei
Tijd: 16 – 18 uur
Locatie: Utrecht

Website_Woningconcepten.jpg

Reactie toevoegen