Verkiezing beste energieneutrale huis van NL 2012!

renovatienaarpassiefhuis-winnaar2011.jpg

Gezocht: het beste, leukste, aansprekendste energieneutrale huis van NL 2012!

Huis vol Energie en het TV programma Klus-je-Rijk zoeken het beste, leukste, aansprekendste energieneutrale huis van NL! Is dat jouw huis? Zet je woning op huisvolenergie.nl, meld je snel aan en wellicht word jij de winnaar!

Het online stemmen is inmiddels gesloten en de drie winnaars zijn bekend.
Zie hier wie de winnaars zijn!

En zie hier de overzichtspagina van alle deelnemers en de uitslag van de online stemming: www.huisvolenergie.nl/verkiezing-hve-2012

Na sluiting van het online stemmen zal een onafhankelijke jury (samengesteld door Energiesprong) maarliefst drie winnende woningen uitkiezen. De publieksstemming zal hierbij nadrukkelijk worden meegewogen. Bij de keuze van de drie winnende woningen zal gelet worden op diversiteit in type woningen en ver- en nieuwbouw projecten.
Een van de 3 woningen zal door dezelfde jury worden verkozen tot het "beste, leukste, aansprekendste energieneutrale huis van NL 2012" en daarmee een jaar lang ambassadeur van Huis vol Energie worden.

Wat kan je winnen?
Alle drie de winnende woningen krijgen een exclusieve126807_RB_01_FB.EPS_1000.jpg
reportage in het televisieprogramma Klus-je-Rijk (uitzending zal plaatsvinden in januari 2013). Daarnaast winneen alledrie de eigenaren een bijzonder mooie prijs, namelijk een Flir i7 warmtebeeld camera ! *
* Deze prijs, de Flir i7, wordt mede mogelijk gemaakt door Sensor Flir Distributor Nederland.

De winnaar 2012
De winnaar krijgt de titel "beste, leukste en aansprekendste energieneutrale huis van NL 2012". De eigenaar van het winnende huis wordt een jaarlang ambassadeur van Huisvolenergie.nl en is verzekerd van persaandacht en wordt betrokken bij diverse initiatieven
en evenementen van Huis vol Energie en Energiesprong.

Wedstrijdverloop

  • Aanmelden voor "beste, leukste, aansprekendste energieneutrale huis van NL 2012" kan vanaf 31 oktober 2012
  • Stemmen start op 12 november en sluit op 25 november 2012
  • 30 november 2012: bekendmaking drie winnende woningen en van het "beste, leukste, aansprekendste energieneutrale huis van NL 2012"

De winnaar 2011500Watt1.jpg
In 2011 werd de titel gewonnen door het huis 'Renoveren naar passiefhuis' van Ineke Peters- van Weijgaert en haar man Erik. Een historisch huis dat Erik en Ineke renoveren tot passiefhuis met de isolatie aan de binnenkant. Zij hebben zich twee jaar voorbereid, gezocht, gevonden en samen heel veel geklust. Klus-je-Rijk ging bij hen op bezoek en maakte een inspirerende reportage. De aflevering van Klus-je-Rijk 2011 kan je hier bekijken.

Klus je Rijk
Ook het komende seizoen doen drie gezinnen mee met het programma Klus-je-Rijk, waarin RTL 4 vanaf zaterdag 12 januari 2013 acht weken de besparingswerkzaamheden in drie woningen volgt. In de komende programmareeks gaat het programma ook langs bij de drie genomineerde woningen voor "beste, leukste en aansprekendste energiezuinige woning van NL 2012".

Wil je jouw huis aanmelden? Doe dat dan zo snel mogelijk maar in ieder geval voor 11-11!

Hoe aanmelden?
Alle woningen die op Huisvolenergie.nl gepubliceerd staan kunnen mee doen met de verkiezing. Als eigenaar/bewoner van deze woning kan je je woning aanmelden via dit formulier.

Staat jouw woning nog niet op Huis vol Energie?
Om een woning op de website te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken, dat kan hier.
Na inloggen klik je op 'Mijn pagina' (rechts op de menu balk) en ga je naar 'Mijn woning' > 'voeg een nieuwe woning toe'.
Nadat je je woning hebt gepubliceerd, kan je via dit formulier aangeven dat je mee wilt dingen naar de titel "beste, leukste en aansprekendste energiezuinige woning van NL 2012".

Tip_verkiezing-600.jpg

Vragen/opmerkingen over deze verkiezing? Mail naar mieke.vullings@platform31.nl

 

Reactie toevoegen